Vitale organisaties

Bij organisatievitaliteit gaat het altijd om de combinatie van een vitale organisatie strategie en de vitale mensstrategie. De bedoeling van de organisatie staat daarbij centraal. Waartoe is de organisatie in het leven geroepen? Waar zijn we van? Dat vormt het kader. Om van daaruit mensen te betrekken en te activeren om met elkaar duurzaam ‘de goede dingen’ te doen. Ondersteund met dialoog, activiteiten en/of een vitaliteitsaanpak. Met een vitale werknemerspopulatie als gevolg. Wie wil dit niet?

move2gether heeft opdrachtgevers die een vitale organisatie met vitale mensen willen zijn. Niet alleen fitte medewerkers maken het bedrijf. Hoe komen we over? Waar zijn we van? Waar doen we het voor? Hoe is het sociaal kapitaal, samenwerking-onderling vertrouwen-rechtvaardigheid, in onze club?

Organisatie vitaliteit is een combinatie van vitale organisatie strategie en een vitale mensstrategie. Opdrachtgevers geïnteresseerd in verzuimreductie leggen vooral de nadruk op gezondheid. Werkgevers die kijken naar optimaal functioneren van medewerkers bekijken zowel gezondheid als vitaliteit.

Samen maken we de organisatie vitaler.

Google+